Raadpleeg ons aanbod nu ook via deze site

Beste klant

Vanaf nu kan u ons aanbod ook online bekijken. Op deze site vindt u een ruim deel van ons assortiment terug. Kijk dus gerust even rond en laat u verrassen door onze grote keuze aan producten en dagverse schotels.

Wij hopen u met deze site nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo kan u een contactformulier invullen waardoor u rechtstreeks een mail naar ons verstuurt met uw vraag of opmerking. Ook kan u al onze andere contactinformatie en openingsuren hier gemakkelijk raadplegen. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar een lekkere maaltijdshaker of pasta? U bent maar een klik verwijderd van het antwoord. Dit en nog veel meer kan u terugvinden op onze website.

We wensen u veel plezier met het ontdekken van onze site en horen graag wat u ervan vindt.

Tot binnenkort … in ’t Winkeltje!

Groetjes

Saskia en Gert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s