Raadpleeg ons aanbod nu ook via deze site

Beste klant

Vanaf nu kan u ons aanbod ook online bekijken. Op deze site vindt u een ruim deel van ons assortiment terug. Kijk dus gerust even rond en laat u verrassen door onze grote keuze aan producten en dagverse schotels.

Wij hopen u met deze site nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo kan u een contactformulier invullen waardoor u rechtstreeks een mail naar ons verstuurt met uw vraag of opmerking. Ook kan u al onze andere contactinformatie en openingsuren hier gemakkelijk raadplegen. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar een lekkere maaltijdshaker of pasta? U bent maar een klik verwijderd van het antwoord. Dit en nog veel meer kan u terugvinden op onze website.

We wensen u veel plezier met het ontdekken van onze site en horen graag wat u ervan vindt.

Tot binnenkort … in ’t Winkeltje!

Groetjes

Saskia en Gert

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s